Escudero - Agirre Zubia, Jose Mari ([S.l.] : EITB, 1997)
Escudero konpositoreari buruzko atal honetan, gizona eta sortzailea aurkeztu nahi dira bereizi ezineko batasuna bezala. Atala ikuspegi intimista batetik egindako elkarrizketa sakonez osatzen da, eta elkarrizketa hauetan artista bere bizitzaz hitz egiten du.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarria da.
1994an grabatutako dela dio EITB.eus orriak. 2005 eta 2007 artean berriz ere ikusgarri jarri zituen, alabaina, dokumentalean bertan 1997 urtea ageri da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Baliabide digitalak; Escudero García de Goizueta, Francisco -- (1912-2002); Dokumentalak; Erreferentzia-materialak