Baroja - Intxaustegi, Jon; Mellizo, Felipe; IGN produkzioak ([S.l.] : EITB, 1997)
Pío Barojaren eskutik hasten dugu ibilbidea, mundu honetan jokatzeko molde eta estilo bat eman baitzion leinu honi. Manu Legineche kazetariak hil aurretik Píori Itzea etxean egindako elkarrizketa luze batean Barojatarrei buruz duen ikuspegia emango du.
1994an grabatutako dela dio EITB.eus orriak. 2005 eta 2007 artean berriz ere ikusgarri jarri zituen, alabaina, dokumentalean bertan 1997 urtea ageri da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Caro Baroja, Pío -- (1928-2015); Baroja, Ricardo -- (1871-1953); Baroja, Pío -- (1872-1956); Caro Baroja, Julio -- (1914-1995); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak