Baroja / zuzendaria, Jon Intxaustegi ; gidoia, Felipe Mellizo ; bikoizketa REC - Intxaustegi, Jon; Mellizo, Felipe (Euskal sortzaileak (EITB), 1997)
Pío Barojaren eskutik hasten dugu ibilbidea, mundu honetan jokatzeko molde eta estilo bat eman baitzion leinu honi. Manu Legineche kazetariak hil aurretik Píori Itzea etxean egindako elkarrizketa luze batean Barojatarrei buruz duen ikuspegia emango du.