Nora joan da argia? - Ruiz, Ruben; Mitxelena, Jokin (Bilbo : Aizkorri, 2006)
Bat-batean Saioa eta bere gelako lagunak ilunpetan geratu dira, argia joan egin da. Orduan, Saioari galdera bat etorri zaio burura: "Nora joan da argia?".
5 urtetik aurrera (urdina)
I. Etxepare literatur saria (2004) . Haurrentzako narrazioa
Keywords: Haurren eta animalien arteko harremana; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak