Nora joan da argia? / Ruben Ruiz ; marrazkiak, Jokin Mitxelena - Ruiz, Ruben (Mendi sorgindua (Aizkorri), 2006)
Bat-batean Saioa eta bere gelako lagunak ilunpetan geratu dira, argia joan egin da. Orduan, Saioari galdera bat etorri zaio burura: "Nora joan da argia?".