Pirritx, Porrotx eta Marimotots : nork agintzen du? borobilean - Alberdi, Uxue; Tokero, Julen (Donostia : Elkar, 2017)
Etxean, eskolan, kalean, lagunartean eztabaidak sortzen direnean, ez da batere erraza ados jartzea. Marimototsek, Pupuk eta Lorek, ordea, gaurkoan, eskolan ikasgai garrantzitsua jaso dute: borobilean eseri beharra dago guztien eskariak, kezkak eta sentimenduak entzun eta erabakiak hartzeko.
Ipuin hau Pirritx, Porrotx eta Marimototsek taularatutako "Borobilean" ikuskizuna du oinarri.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Elkarbizitza; Pailazoak; Tolerantzia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak