Pirritx, Porrotx eta Marimotots : / [testua] Uxue Alberdi ; marrazkilaria, Julen Tokero - Alberdi, Uxue (Plaza-ipuinak, 2017)
Etxean, eskolan, kalean, lagunartean eztabaidak sortzen direnean, ez da batere erraza ados jartzea. Marimototsek, Pupuk eta Lorek, ordea, gaurkoan, eskolan ikasgai garrantzitsua jaso dute: borobilean eseri beharra dago guztien eskariak, kezkak eta sentimenduak entzun eta erabakiak hartzeko.