Printzesa puzkertia / Arrate Egaña ; marrazkiak, Manu Ortega - Egaña, Arrate (Auskalo (Erein), 2017)
Neskatxa batek arazo txiki bat dauka: puzkerrak botatzen ditu modu kontrolaezinean. Pozik bizi da, ordea, inguruak babestua: azken batean, printzesa bat da, errege-erreginaren alaba. Baina egun batean, Kurdabitximistango printzea ezagutu eta arazo bihurtu zaio puzkerren kontua. Horregatik erabaki du bere gaitza sendatu behar duela. Hortik aurrera, bere bizitza aldatuko duten zenbait abentura biziko ditu.