Ezberdinak, baina berdinak - Genechten, Guido Van; Mendizabal Iturrioz, Leire ([Durango] : Ibaizabal, 2017)
Animalien munduko antzekotasunei buruzko liburua.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak