Basalagunak - Culton, Jill; Allers, Roger; Bencich, Steve; Friedman, Ron J.; Mauldin, Nat (Madril : Sony Pictures, 2006)
Boog hartz arre bat da, etxekotua, bere kasa bizitzeko gaitasunik ez duena. Egun batean, Elliot orein mengela eta hitzontzia ezagutzen duenean Boogen mundu perfektua hondatu eta eraitsi egiten da. Boogek eta Elliotek indarrak batu, eta beste animalien laguntzarekin basoaren kontrola Naturari itzultzeko borroka egingo dute.
From an original story by Steve Moore and John Carls; scrren story by Jill Culton and Anthony Stacchi; produced by Michelle Murdocca
Adin guztientzat egokia
Keywords: Hartzak; Haur eta gazteentzako zinema; Filmak