Basalagunak / zuzendariak, Jill Culton, Roger Allers ; gidoia, Steve Bencich & Ron J. Friedman and Nat Mauldin - Culton, Jill; Allers, Roger; Bencich, Steve; Friedman, Ron J.; Mauldin, Nat (: Sony Pictures, 2006)
Boog hartz arre bat da, etxekotua, bere kasa bizitzeko gaitasunik ez duena. Egun batean, Elliot orein mengela eta hitzontzia ezagutzen duenean Boogen mundu perfektua hondatu eta eraitsi egiten da. Boogek eta Elliotek indarrak batu, eta beste animalien laguntzarekin basoaren kontrola Naturari itzultzeko borroka egingo dute.