Behi zoriontsuaren errezeta : osasun-gida 0 urtetik 103 urte bitarteko haurrentzat / Karmelo Bizkarra ; ilustrazioak, Myriam Cordón ; itzulpena, Miren Agur Meabe - Bizkarra, Karmelo (: Elkar, 2017)
Gea eta Leo pozez zoratzen ibiltzen dira Lore behiarekin. Halako batean Leo gaixotu egin da eta Kaixogaixo mediku jaunarengana jo behar izan dute gurasoek. Baina Geak berak plan berezi bat du nebatxoari laguntzeko: Lore lagunarengana joango da osasuntsu egoteko zer egon behar den galdetzera. Lore behiak argibide mordo bat emango dizkio eta,azkenean, Leok osasuna berreskuratuko du, hain justu Lore behi zoriontsuaren errezetari esker.