Nola sortu espazio koamunikatibo komuna Euskal Herrian? - Amezaga Albizu, Josu (Iruñea : Ezkerraberri Fundazioa, 2017)
Monografia honek Nola sortu espazio komunikatibo komuna Euskal Herrian izeneko jardunaldietako ponentziak biltzen ditu. Josu Amezagak espazio komunikatiboak naziogintzan duen garrantziaz gogoeta egiten du. Germa Capdevilak Kataluniako espazio komunikatiboaren izaerari eta desafioei buruz dihardu. Pilar Kaltzadak sare sozialek eta IKTek eskain dezaketen aukera du mintzagai. Beatriz Zabalondok espazio horretan hizkuntza, euskara hain justu, duen tokia hartu du gogoetagai moduan.
Keywords: Komunikazioa erakundeetan; Erreferentzia-materialak