Bidaia sentimental laburra - Svevo, Italo (1861-1928); Lopetegi Campano, Maite (Euba : Ibaizabal, 1998)
Aghios jaun maitagarriak bere inguruari so egiten dio arretaz. Apaindurarik gabeko idazkera batez, pertsona tipo batzuk aurkeztuko zaizkigu maitasunez betetako modu dibertitu eta ironiko batean.
Keywords: Helduentzako Literatura