Bidaia sentimental laburra / Italo Svevo ; [itzulpena, Maite Lopetegi Campano] - Svevo, Italo (1861-1928) (Literatura Unibertsala (Ibaizabal), 1998)
Aghios jaun maitagarriak bere inguruari so egiten dio arretaz. Apaindurarik gabeko idazkera batez, pertsona tipo batzuk aurkeztuko zaizkigu maitasunez betetako modu dibertitu eta ironiko batean.