Elgeta - Agirre, Joxean (Andoain : 111 Akademia ; Manuel Larramendi Kultur Bazkuna, 2016)
Eleberriak Elgeta, Jacinto Rivasen bizitza kontatuko digu, haren bizimodu gogorra, haren inongo ez izatea, haren deserrotzea eta haren bakardadea; honek hartzen du zati nagusia, amodio desgraziatua Teresarekin, Teresak, Teresa guztiek bezala, alde egin baitzuen Elgeta bakarrago utziz betiko
Beterriko liburua 1996
Keywords: Elgeta -- (1906-1964); Helduentzako Literatura; Biografiak