Elgeta / Joxean Agirre ; [marrazkiak, Iñaki Gozalo Erro "Wentxi"] - Agirre, Joxean (111 akademia bilduma, 2016)
Eleberriak Elgeta, Jacinto Rivasen bizitza kontatuko digu, haren bizimodu gogorra, haren inongo ez izatea, haren deserrotzea eta haren bakardadea; honek hartzen du zati nagusia, amodio desgraziatua Teresarekin, Teresak, Teresa guztiek bezala, alde egin baitzuen Elgeta bakarrago utziz betiko