Antzekoak gara - Genechten, Guido Van; Mendizabal Iturrioz, Leire; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2017)
Bikote bitxiak bildumako ale berria. Liburu honetako animalia bikoteek ezberdinak dirudite, baina zerbait garrantzitsua partekatzen dute: espazio berean bizi dira, gauza berberak egiten dituzte edo neurri berbera dute. Urtebetetik aurrerako haurrei zuzendua dago eta jakinmina, ezagutza eta kontzientzia ekologikoa sustatzea du helburu.
0-5 urte (urdina)
Met z´n tweetjes rustig aan
Letra larria
Keywords: Oihaneko animaliak; Ingurunearen ezagutza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak