Antzekoak gara / Guido van Genechten ; itzultzailea, Leire Mendizabal (Saretik Hizkuntza Zerbitzuak)] - Genechten, Guido Van (Bikote bitxiak (Ibaizabal), 2017)
Bikote bitxiak bildumako ale berria. Liburu honetako animalia bikoteek ezberdinak dirudite, baina zerbait garrantzitsua partekatzen dute: espazio berean bizi dira, gauza berberak egiten dituzte edo neurri berbera dute. Urtebetetik aurrerako haurrei zuzendua dago eta jakinmina, ezagutza eta kontzientzia ekologikoa sustatzea du helburu.