Tigre batekin bizi - Cano, Harkaitz; Gurrutxaga, Maite (Donostia : Elkar, 2017)
Helduentzako ipuin edota poema grafiko bat osatu dute egileek. Metafora iradokitzaile eta indartsu baten bitartez, testuek eta marrazkiek helburutzat dute tigre batekin bizitzeak sorrarazten duen egonezina eta zirrara batetik, eta eragiten dituen hainbat galdera argitara ekartzea bestetik.
Keywords: Poesia; Tigreak; Giza harremanak; Helduentzako Literatura