Nor ezkutatu da elefantearen azpian? - Mathy, Vincent; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Sabanako animalia bakoitzaren azpian beste animalia bat ezkutatu da. Ku-ku, non zaude? Hementxe!
10 hilabetetik aurrera (urdina)
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak