Nor ezkutatu da elefantearen azpian? / marrazkiak, Vincent Mathy ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Mathy, Vincent (: Ttarttalo, 2014)
Sabanako animalia bakoitzaren azpian beste animalia bat ezkutatu da. Ku-ku, non zaude? Hementxe!