Tartalo begibakarra / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak ; Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2017)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Familiako arkeologoa den izeba Gergoviak entzun duenez, Greziako uharte batean... ahuntz erraldoiak daude! Leo, Martin, Rebecca eta laurok harekin bertara joan gara, eta handiena ez direla ahuntzak jakin dugu, baizik eta... ahuntzaina! Gure Tartalo bezalakoa da, ziklope erraldoia, marmartia eta ikusmen arazo handia duena. Abenturarako prest zaudete?