Biennale - Chivite Ezkieta, Beatriz (Donostia : Erein, 2017)
Liburu hau aret era poesiari buruzkoa da. Veneziari buruzkoa. Gure belaunaldiko gazteok egin behar ditugun praktikei buruzkoa. Bidaiei buruzkoa
Blas de Otero - Bilbo Uria IX. Poesia Saria
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Bidaia-literatura