Biennale / Beatriz Chivite - Chivite Ezkieta, Beatriz (Erein Poesia, 2017)
Liburu hau aret era poesiari buruzkoa da. Veneziari buruzkoa. Gure belaunaldiko gazteok egin behar ditugun praktikei buruzkoa. Bidaiei buruzkoa