Elmer berriro ere - McKee, David (1935-2022); Olano, Antton (; Donostia : Erein ; Iruñea : Igela, 2016)
Elmer-Eguna iristear dago, elefante grisak beren burua kolore biziz margotzen duten eguna. Bizitzak lasaiegia dirudi Elmerrentzat, koloretako elefantea, beraz, beste elefanteak lo dauden bitartean, txantxa itzel bat asmatu du!
4-8 urte (urdina)
Keywords: Kultura-aniztasuna; Elefanteak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak