Elmer berriro ere / David Mckee ; itzultzailea, Antton Olano - McKee, David (1935-2022) (Elmer (Erein), 2016)
Elmer-Eguna iristear dago, elefante grisak beren burua kolore biziz margotzen duten eguna. Bizitzak lasaiegia dirudi Elmerrentzat, koloretako elefantea, beraz, beste elefanteak lo dauden bitartean, txantxa itzel bat asmatu du!