100 jolas dibertigarri : neu margolari, neu marrazkilari - Ballon Media (Donostia : Ttarttalo argitaletxea, 2017)
Labirintoak, puntu-lerroak, osatzeko eta margotzeko marrazkiak... Haurrak, ondo pasatzeaz gain, zifrak landuko ditu, bai eta handia eta txikia bezalako kontzeptuak ere.
Esku trebetasuna
3 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak