100 jolas dibertigarri : neu margolari, neu marrazkilari / Ballon Media ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] (: Ttarttalo argitaletxea, 2017)
Labirintoak, puntu-lerroak, osatzeko eta margotzeko marrazkiak... Haurrak, ondo pasatzeaz gain, zifrak landuko ditu, bai eta handia eta txikia bezalako kontzeptuak ere.