Sara / Jabi Elortza - Elortza Antia, Jabi (Taupadak (Elkar), 2017)
Sara, Jokin, Alaitz, Joseba, Maitane15 urte inguruko gazteak dira, ikastetxe berean dabiltza eta hortik kanpo ere hainbat kontutan nahastuko dira. Batzuk barregarriak baina beste azko beldugarriak. Irakurtzen hasi eta jarraitzeko irrika pizten duen istorioa, zer gertatuko den jakin nahirik.