Zenbakiak asmatzen / testua, Gianni Rodari, Maria Ferretti Rodari eta Paola Rodari ; irudiak, Alessandro Sanna ; itzulpena, Fernando Rey - Rodari, Gianni (1920-1980) (: Pamiela, 2018)
Kontakizun zoragarri hau Gianni Rodariren Telefonozko ipuinetako bat da, hau da, haurrentzako literaturaren eta pedagogiaren berritzaile handiarena. Bianchi jaunak, alabari gauero ipuin bat kontatzeko hitza bete nahian, eta elkarrengandik urruti bizi direnez, telefonoz deitzen dio, eta hain dira goxoak eta onak istorioak ezen telefono-zentraleko langileek aditzen baitiete.