Etxeak - Dexet, Hector (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Jolasteko eta ikasteko kartoizko liburu trokelatua. Hainbat animalien bizilekua zein den asmatu behar du umeak. Non bizi da erlea? Eta txita? Eta urtxintxa?...
3-5 urte (urdina)
Keywords: Etxeak; Haur eta Gazteentzako Literatura