Etxeak / Hector Dexet ; itzultzailea [Ttarttalo argitaletxea] - Dexet, Hector (Ezetz asmatu (Ttarttalo), 2017)
Jolasteko eta ikasteko kartoizko liburu trokelatua. Hainbat animalien bizilekua zein den asmatu behar du umeak. Non bizi da erlea? Eta txita? Eta urtxintxa?...