Egiptomania - Saturno, Carole; Giuliani, Emma; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Liburu aparta Antzinako Egiptoren berri izateko. Niloren bazterretatik ibiltzeko, urtaroen martxari jarraitzeko, faraoiak gurtzeko, momifikazioaren sekretuak argitzeko
. ; Liburuaren atalak: . ; Niloren urtaroak . ; Egiptoarren bizimodua . ; Faraoia, Tenplua eta jainko-jainkosak . ; Balsamatzea . ; Eternitaterako etxeak eta Bihotzaren pisaldia
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Egipto -- -Historia -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak