Egiptomania / Egileak ; Emma Giuliani, Carole Saturno ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Saturno, Carole; Giuliani, Emma; Meabe, Miren Agur (: Ttarttalo, 2017)
Liburu aparta Antzinako Egiptoren berri izateko. Niloren bazterretatik ibiltzeko, urtaroen martxari jarraitzeko, faraoiak gurtzeko, momifikazioaren sekretuak argitzeko