Salba dezagun panda - Birch, Miriam; Murray, Lynn; National Geographic Society (Madril : Tripictures, 1992)
Han goian, Txinako zentroan banbuz estalitako mendietan bizi da Panda Hartz Handi iheskorra. Lehen asko ziren, gaur, gizona eta eguratsaren aldaketak direla medio, oso gutxi geratzen dira. Gure zientifikoek izaki zoragarri honi arrastoak jarraitu dizkiote eta bizi diren leku ia sarrezinean murgildu dira, beraietaz gehiago ikasteko eta bizitzeko aukera gehiago eduki ditzaten. Zatoz beraiekin!
Musika, Lyn Murray
Kultura Sailarentzat eginiko tirada.
Keywords: Panda hartzak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak