Mattinen haserrea - Kazabon, Antton; Mattin (Bilbo : Aizkorri, 2006)
Mattin zeharo haserre dago. Mattin haserre dago goiz-goizean ohetik jaikitzean, ikastolara joatean, andereñoarekin eskolan, ikaskideekin bai ikasgelan, bai jolas-orduan. Zergatik dago haserre Mattin?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Amak eta seme-alabak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jeloskortasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak