Mattinen haserrea / Antton Kazabon ; marrazkiak, Mattin - Kazabon, Antton (Mendi sorgindua (Aizkorri), 2006)
Mattin zeharo haserre dago. Mattin haserre dago goiz-goizean ohetik jaikitzean, ikastolara joatean, andereñoarekin eskolan, ikaskideekin bai ikasgelan, bai jolas-orduan. Zergatik dago haserre Mattin?