Elurrezko pilotak / Antton Kazabon ; marrazkiak, Aitziber Alonso - Kazabon, Antton (Mendi sorgindua (Aizkorri), 2006)
Inoiz baino gorago heldu zen egun hartan. Bazirudien iritsiko zuela hainbat amestutako gailurra, baina beste behin ere, ilargiak uste baino azkarrago bidali zuen eguzkia lotara, argia itzalita.