Planeta neska - Ballesteros, Myriam; Ocio, Txema; Duarte, Reina; Hernández, Pau Joan; Meabe, Miren Agur (Bilbo : Giltza., 2006)
Lola neska jatorra da, eta bihotz onekoa. Zintzoa da, idealista, eskuzabala, langilea, lagun ona eta alaba hobea... Baina ezin du Virginia ikusi ere egin, guztiz kontrakoa delako: pija, berekoia, harroputza, besteak bere gustura erabiltzen trebea... Lolak zerbait nahi duen bakoitzean, Virginiak bere trikimailuak erabiltzen ditu, dena delakoa kentzeko. Horregatik, bi nesken arteko lehia itzela da, ia-ia... gerra gordina!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Giza harremanak; Autoestimua; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura