Eguberri on! - Lévy, Didier; Deneux, Xavier; Meabe, Miren Agur (Bilbao : Giltza, 2006)
Liburu bizidun bat Gorritxori Eguberriak prestatzen laguntzeko! Gorritxok suhiltzaileen kamioia eskatu du Gabonetako gutunean. Gorritxo kezkatuta dago, ea Bizarzurik opari hori ekarriko ote dion.
4 urte arte (Urdina)
Jatorrizko izenburua: Cajou-Joyeux Noël!
Azal-hegal altxagarriak ditu.
Keywords: Eguberriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak