Eguberri on! / [egilea] Didier Lévy ; [ilustratzailea] Xavier Deneux ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Lévy, Didier (Gorritxo (Giltza), 2006)
Liburu bizidun bat Gorritxori Eguberriak prestatzen laguntzeko! Gorritxok suhiltzaileen kamioia eskatu du Gabonetako gutunean. Gorritxo kezkatuta dago, ea Bizarzurik opari hori ekarriko ote dion.