Arka galduaren bila - Spielberg, Steven; Ford, Harrison; Allen, Karen; Freeman, Paul; Euskadi (Autonomia Erkidegoa). Eusko Jaurlaritza. Kultura eta Turismo Saila (Madril : CIC, 1989)
Entzute handiko zine-ekoizleak diren Steven Spielbergek eta George Lucasek, beren talentuak elkartuz, Indiana Jones sortu dute.Botere mistikoak dituen Itun-Arka aurkitu xedez eta naziek ez harrapatu ez eta helburu txarretarako erabili ere, Estatu Batuetako Gobernuak izendaturiko arkeologo ausarta, Indy, Marion Ravenwood-ekin elkartzen da, eta biek, elkarren segidako abenturetan aurkituko dute murgilduta beren burua.
Protagonistak: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman
Publiko guztientzat
Eusko Jaurlaritzaren Kultura eta Turismo Sailarentzat eginiko tirada
Keywords: Filmak