Arka galduaren bila / Steven Spielberg-ek zuzendua - Spielberg, Steven; Ford, Harrison; Allen, Karen; Freeman, Paul (: CIC, 1989)
Entzute handiko zine-ekoizleak diren Steven Spielbergek eta George Lucasek, beren talentuak elkartuz, Indiana Jones sortu dute.Botere mistikoak dituen Itun-Arka aurkitu xedez eta naziek ez harrapatu ez eta helburu txarretarako erabili ere, Estatu Batuetako Gobernuak izendaturiko arkeologo ausarta, Indy, Marion Ravenwood-ekin elkartzen da, eta biek, elkarren segidako abenturetan aurkituko dute murgilduta beren burua.