Osasunkume. Bizitzaren abentura / [koordinazioa eta zuzendaritza Antiokiako Unibertsitatetik, Claudia Valencia eta Berta Lucía Gutiérrez; koordinazioa eta zuzendaritza EDEX-etik, Jorge Melguizo eta Roberto Flores] - Valencia, Claudia; Lucía Gutiérrez, Berta; Melguizo, Jorge; Flores Fernández, Roberto (Osasunkume, 2003)
Denak zoriontsu daude oporrak heldu direlako. Elenak, "silleteroen" desfilean parte-hartu nahi du, Danik ez du ezer ere egin nahi eta Mikel... Mikel gizajoa. Galtzen dituen gaiak gainditzeko asko ikasi beharko du, eta beti baietz esaten duenez, Elenari agindu zion aulkitxoa egin beharko du, eta bere ama garajean egingo duen dendarekin lagunduko dio. Hainbat gauzekin gaixotzen da eta azkenik guztiekin ez betetzea besterik ez du lortzen.