Osasunkume. Bizitzaren abentura / [koordinazioa eta zuzendaritza Antiokiako Unibertsitatetik, Claudia Valencia eta Berta Lucía Gutiérrez; koordinazioa eta zuzendaritza EDEX-etik, Jorge Melguizo eta Roberto Flores] - Valencia, Claudia; Lucía Gutiérrez, Berta; Melguizo, Jorge; Flores Fernández, Roberto (Osasunkume, 2003)
Josu eta Dani borrokan dabiltza denbora osoan zehar, Nerea eta Daniren gurasoei gertatzen zaien legez. Lehenengoak bizikleta bate dela eta bigarrenak automabil batengatik, baina oinarrian gauza beragatik borrokatzen dira: nork gidatzen duen hobe demostratu nahi dute. Azkenik ez da arinen doana edo arrisku gehien igarotzen dituena, baizik eta segurtasun neurri gehien hartzen dituena. Istripuak prebenitu behar dira, tamaldu aurretik.