Osasunkume. Bizitzaren abentura . 7. Gehiegi zurrut egiteagatik - Edex; Valencia, Claudia; Lucía Gutiérrez, Berta; Melguizo, Jorge; Flores Fernández, Roberto ([Bilbo] : Edex, 2003)
Norbere gustukoa den pertsonari maitasuna adierazteko, bihotzari entzun behar zaio, toki eta une egokia aukeratu eta hitz egin aurretik bultzada hartu. Hala ere, pertsona batzuentzat bultzada hura alkoholdun edariek ematen dute soilik. Horixe da Pablori gertatutakoa Elenari bere sentimenduak adieraztea erabaki zuenean. Baina elenak Pabloren konpainia bera zen moduan atsegin zuen, eta hala esan zion. Maitasuna, bizitzako beste gauza ugari bezala, senean egotean hobe disfrutatzen da.
Honekin batera Gidaliburu bat doakizu.
Bizitzaren Abentura osasun-hezkuntzako programa dugu, drogen prebentzioari garrantzi handia ematen diona. EDEX-ek sortu du, 8 eta 11 urte bitarteko neska-mutilentzat, haien hezitzaile eta gurasoen bitartez.
Eusko Jaurlaritza, Etxebizitza eta Gizarte Gaietako Saila. Droga Gaietako Zuzendaritza
Keywords: Jendarteko trebetasunak; Osasun ohiturak -- -Irakaskuntza; Norberaren nortasunaren bilaketa; Drogak -- -Kontsumoa -- -Aurrezaintza; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak