Osasunkume. Bizitzaren abentura / [koordinazioa eta zuzendaritza Antiokiako Unibertsitatetik, Claudia Valencia eta Berta Lucía Gutiérrez; koordinazioa eta zuzendaritza EDEX-etik, Jorge Melguizo eta Roberto Flores] - Valencia, Claudia; Lucía Gutiérrez, Berta; Melguizo, Jorge; Flores Fernández, Roberto (Osasunkume, 2003)
Norbere gustukoa den pertsonari maitasuna adierazteko, bihotzari entzun behar zaio, toki eta une egokia aukeratu eta hitz egin aurretik bultzada hartu. Hala ere, pertsona batzuentzat bultzada hura alkoholdun edariek ematen dute soilik. Horixe da Pablori gertatutakoa Elenari bere sentimenduak adieraztea erabaki zuenean. Baina elenak Pabloren konpainia bera zen moduan atsegin zuen, eta hala esan zion. Maitasuna, bizitzako beste gauza ugari bezala, senean egotean hobe disfrutatzen da.