Osasunkume. Bizitzaren abentura / [koordinazioa eta zuzendaritza Antiokiako Unibertsitatetik, Claudia Valencia eta Berta Lucía Gutiérrez; koordinazioa eta zuzendaritza EDEX-etik, Jorge Melguizo eta Roberto Flores] - Valencia, Claudia; Lucía Gutiérrez, Berta; Melguizo, Jorge; Flores Fernández, Roberto (Osasunkume, 2003)
Arkatz batek idazteko balio du, baina beste pertsona bati mina emateko ere. Gauza bera gertatzen da medikamenduekin. Sendatzeko sortu ziren, baina gaizki erabiliak min handia egin dezakete. Horregatik, edozein pertsonak ezin ditu hola nola medikamenduak errezetak egin, Danik egin zuen bezala, botikariaren semea delako bere lagunei botikak emateko gai dela uste duelarik. Istorio honetan, Nerea bere nebaren aholkuen biktima bihurtzen da. Zorionez, ospitalera garaiz heldu zen.