Osasunkume. Bizitzaren abentura / [koordinazioa eta zuzendaritza Antiokiako Unibertsitatetik, Claudia Valencia eta Berta Lucía Gutiérrez; koordinazioa eta zuzendaritza EDEX-etik, Jorge Melguizo eta Roberto Flores] - Valencia, Claudia; Lucía Gutiérrez, Berta; Melguizo, Jorge; Flores Fernández, Roberto (Osasunkume, 2003)
Nerea oso urduri dago. Bere lagun guztiak Patrizia Ayalaren urtebetetzera gonbidatu zituzten, bera izan ezik. Bere haserrea eta mendeku nahia baretzeko, bere etxean festa bat egitea erabakitzen du, baina bere gurasoen baimenik gabe. Bere lagunak liluratzeko irrikitzen zegoen eta bere lagunmina gonbidatzea ahaztu zuen: lasaitasuna. Honen laguntzaz, bere neba Daniren laguntzaz gain, guztia hobe aterako litzateke.